Reklam! Denna tävling är ett betalt samarbete med Outnorth.se och innehåller reklam för Outnorth.se.

Instagramtävling med temat
”min favoritvinteraktivtet”.

Fototävling

Tillsammans med Outnorth utlyser vi nu en Instagramtävling där du har chansen att vinna en värdecheck på Outnorth till ett värde av 900 kr. Tävlingen är en del i inspirationskampanjen ”Utforska naturen tillsammans” som pågår under 2020. Under januari månad har vi en föräldrautmaning som lyder: ”gör en vinteraktivitet tillsammans!”. I samma tema vill vi därför låta tävlingen handla om att du visar upp din favoritvinteraktivitet genom att lägga upp ett inlägg på Instagram. Tanken är att det ska bidra till att inspirera andra föräldrar med olika förslag på vinteraktiviteter.

Vi är medvetna om att årets vinter är ovanligt snöfattig i stora delar av landet och att det kan vara svårt att genomföra de vinteraktiviteter som man vill och önskar. Då går det lika bra att göra någon annan aktivitet ute i naturen. Det viktiga är att komma ut och låta naturen vara en del av barnens vardag under 2020.

Mer information om hur du gör för att vara med i tävlingen finner du här nedanför.

Tävlingslängd

Tävlingen pågår mellan 2020-01-15 och 2020-01-31.

Vinnaren utses av en ”jurygrupp”

En vinnare utses av representanter från Aktivtfamiljeliv och Outnorth. Vi letar efter inspirerade bilder och motiveringar som fångar känsla och glädje i vinteraktiviteter. Efter att tävlingen avslutas kommer en vinnare att utses och kontaktas.

Pris

Vinnaren får en värdecheck på Outnorth till ett värde av 900 kr*

* Gäller ej den fraktfria gränsen, så utöver värdechecksbeloppet måste 495 kr läggas till i beställningen för att uppnå fri frakt. Annars tillkommer en fraktkostnad på 49 kr). 

Såhär gör du för att vara med i tävlingen!

1. Ta med dig dina barn ut och gör er favoritvinteraktivitet tillsammans.

I detta blogginlägg kanske du kan få lite inspiration. Har ni inte snö/vinter där du bor så får ni dela med er av er bästa utomhusaktivitet istället.

2. Ta en bild

Under tiden ni gör er favoritaktivitet så tar du en bild med din kamera/telefon där du försöker fånga aktiviteten, glädjen och  känslan.

3. Ladda upp bilden på instagram och motivera varför aktiviteten är er favorit.

Logga in på instagram och ladda upp bilden där. Skriv en kommentar till bilden där du motiverar varför aktiviteten på bilden är din favoritvinteraktivitet. OBS: Du behöver ha en öppen profil för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.

4. Tagga ditt inlägg

Nämn/tagga @aktivtfamiljeliv @outnorth i kommentaren till bilden samt använd hashtagg #utforskanaturentillsammans.

Instagrambilder #utforskanaturentillsammans

För att bilderna ska synas här krävs att man har en öppen instagramprofil.

[wdi_feed id=”1″]