Dagens utflykt gick till Dee Why Beach

Idag har vi besökt en ny strand, Dee Why Beach som ligger några kilometer från huset där vi bor. Vi valde att promenera dit längst en otroligt vacker kustpromenad som gick från Curl Curl Beach (som vi besökte igår) till Dee Why Beach via slingriga stigar längst med branta klippformationer som stupade ner mot havet. Längst vägen såg vi förutom underbart vackra vyer också lite olika ödlor och fjärilar till barnens stora förtjusning. Nils fick göra en premiärtur i sin nya bärstol från Thule och somnade gott längst vägen.

Trots att temperaturen har varit bara 24 grader idag så steker solen riktigt mycket och gör att känslan blir att temperaturen är mycket högre. Så vi var alla ganska varma och hungriga när vi kom fram till Dee Why Beach. Väl framme hade vi beslutat oss för att fylla på magen på BenBry Burgers som hade riktigt goda hamburgare, traktens godaste om man frågar Christians syster Katarina. Efter en välbehövlig paus gick vi ner på stranden för att leka lite och titta på någon form av livräddningsroddbåtstävling som pågick.

Helt plötsligt gick solen i moln och det började blåsa och sedan regna och vi tog oss bort från stranden. Men lika fort lyste solen igen och vi beslutade oss för att stanna och fylla på magarna med lite glass före vi tog bussen hem igen.

Så nu har vi utforskat ytterligare en strand och haft en riktigt skön och härlig dag och i morgon ska vi besöka en till strand, nämligen Manly Beach.

0 0 Röster
Inläggsbetyg
Föregående inlägg
Framme Down Under!
Nästa inlägg
Två dagar på Freshwater Beach
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x