Scandinavian Outdoor Kids Award

Jag är glad och stolt så att det bubblar i magen!

Isbjörn har precis vunnit  ’Scandinavian Outdoor Kids Award’ på ISPO mässan i Munchen, världens största outdoormässa som pågår just nu i dagarna. Och de har vunnit med den åkpåse som jag hjälpt dem att ta fram och designat. Tänk att lilla jag får vara med och vinna pris på världens största outdoormässa. Hurra!

En funktionell åkpåse, vatten och vindtät med avtagbart innerfoder och kan därför användas vår, vinter och höst! Passar de flesta barnvagnar på marknaden. Den är fodrad med Primaloft eco foder för ett optimalt värme kontra vikt förhållande. Vi har använt åkpåsen nu i vinter och tycker den är super! Mer detaljerad genomgång av åkpåsen kommer kanske framöver i ett eget inlägg.

 

Här är en bild på det härliga gäng från Isbjörn som tagit emot priset på plats i Munchen.  I mitten står grundarna till Isbjörn of Sweden, Camilla och Maria, två super tjejer som lägger ner mycket tid och som jobbar dedikerat och helhjärtat för Isbjörn och är SÅ värda detta pris. Jag önskar att jag hade varit med på plats för att dela glädjen.

Bilden har jag lånat från Isbjörns Facebook sida.
För den som kikar noga på bilden kan ni även se delar av den kollektion jag designat för Isbjörn vintern 2018/2019.

 

I länken nedanför finns mer information om nomineringen och åkpåsen som kommer att börja säljas i butik till nästa höst. Håll utkik!

Kids award: ISBJÖRN OF SWEDEN – ISBJÖRN STROLLER BAG

0 0 Röster
Inläggsbetyg
Föregående inlägg
Barn och sol
Nästa inlägg
På väg!
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x