Vi har fått besök!

hubbe

Vi har fått finbesök. Ett besök som barnen har sett fram emot. Besöket kom med posten hela långa vägen från vår huvudstad. Barnen har bara fått veta några ledtrådar och har varit nyfikna och peppade på att få träffa den där figuren. De har ställt frågor och klurat och undrat på vem det är som ska komma och bo hos oss. Så här har vi beskrivit honom; En liten, glad och nyfiken kille på 2 år som gillar äventyr. Han är mjuk och har en nos, ljusblå kappa och en gul kikare som han älskar över allt annat. Busig ibland men väldigt snäll.

Jag och Hilding gick till matbutiken för att hämta ut paketet som han rest inuti. Det var mycket spännande och lite pirrigt att få hämta hem vår nya kompis. När vi öppnade paketet hemma på köksgolvet utbröt stort jubel när han tittade ut ur kartongen!

hubbe

Känner ni igen honom? Det här är Hubbe!
Hubbe är en liten räv, som älskar att upptäcka nya omgivningar och spanar på allt han kan få syn på i sin gula kikare. Han kommer från Hyber och är en liten maskot som ofta får följa med på mässor och träffa många barn och föräldrar. Men nu är han på resa upp till Edsbyn för att följa med på våra äventyr den kommande månaden. Här kan du läsa om när Hubbe hittade sin kikare på morfars vind.

Under de närmsta veckorna ska vi ta med Hubbe ut på barnens favorit aktiviteter och utflykter. Håll utkik i bloggen efter ’Veckans räventyr’. Han är även lite busig ibland så vi får se vad han hittar på.
Välkommen Hubbe! Hoppas du ska trivas hos oss och att du gillar våra bästa räventyr.

hubbe

0 0 Röster
Inläggsbetyg
äventyr, barn, hubbe, hyber, hyber rubbe, räventyr
Föregående inlägg
Vårvinter helg i Tännäskröket
Nästa inlägg
Årets första skogsutflykt
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x