Aprilutmaningen – Ät mat utomhus tillsammans.

Mat smakar bäst ute, ja det är något speciellt med att tillaga och äta maten utomhus! Oavsett om du planerar äventyr runt husknuten eller långt ut i skogen så blir det alltid lite trevligare om man har med sig något ätbart på vägen. Att laga mat utomhus är värt det lilla extra besväret eftersom det smakar så otroligt mycket godare – Kanske beror det på uteluften?

Att tillaga och sedan äta mat ute är ett enkelt sätt att göra utflykten lite mera äventyrlig. Du kanske tror att det är svårt och krångligt att laga mat ute? Sanningen är att det inte behöver vara jobbigare och mer omständigt än att göra det hemma, men upplevelsen blir ofta så mycket större. Det är ett fantastiskt sätt att sätta guldkant på tillvaron och njuta av naturen.

Under april månad vill vi därför utmana alla er där ute att bege er ut i naturen för att tillaga och äta maten tillsammans. 

Delta gärna med er av era matlagningsäventyr!

Lycka till med utmaningen! Dela gärna med er av era matlagningsäventyr, era bästa recept och matlagningstips via instagram och inspirera/tipsa andra genom att tagga era bilder med #utforskanaturentillsammans så att vi kan peppa och inspirera varandra!

0 0 Röster
Inläggsbetyg
laga mat utomhus, utemat, utforska naturen tillsammans
Föregående inlägg
Marsutmaningen – bestig en topp tillsammans.
Nästa inlägg
Påskäggs presenter
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x