Påskäggs presenter

Snart är det påsk och våra barn ser verkligen fram emot att påskharen ska komma. Men att fylla ett helt ägg med godis känns inte bra, det är långt mer godis än vad våra barn äter på flera månader. Såklart är det ändå kul med spänningen att få leta ägg och överraskningen vad som kan gömma sig däri! De flesta år har vi gjort en äggjakt där barnen får leta sig fram till äggen med hjälp av ledtrådar till nya gömställen och som till slut leder dem till ägget, förra året fick de varsin karta för att kunna leta sig fram.

Här kommer ett helt gäng med bra tips på saker att fylla ett påskägg med som inte är godis. Ideér som passar för aktiva barn som gillar att vara ute i naturen.

  • Ficklampa / Pannlampa / Kikare / Boll / Studsboll / Hopprep / Ringklocka till cykeln / Spork + sugrör / Lupp / Luppburk / Fingervantar / Buff / Pannband / Tunnare mössa / Keps / Kniv / Solglasögon / Såpbubblor / Kåsa / T-shirt / Litet mjukdjur

Tänk vilken skillnad det kan vara på påskvädret dels över landet men också från år till år. Förra påsken firade vi i Västergötland och hade shorts och t-shirt värme medan de två åren innan har bjudit på gott om snö här i Hälsingland. I år har vi funderat länge, men till sist valt att ställa in resan till årets påskfirande. Vi blir kvar hemma i Edsbyn och ser vad årets påsk bjuder på för näräventyr!

0 0 Röster
Inläggsbetyg
Föregående inlägg
Aprilutmaningen – Ät mat utomhus tillsammans.
Nästa inlägg
Instagramtävling utifrån temat ”Ät mat utomhus tillsammans” (tävlingen är avslutad!).
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x