En lugnare söndag

Vi började dagen i mjukt tempo, så mjukt det nu går med tre barn… Barnen är alla tre lite förkylda och hostiga och med det följer en lite trassligare nattsömn. Så vi behövde en lugnare dag, att komma ikapp hemma med vardagssysslorna och lite extra vila för barnen.

Vi hade lovat pannkakor till frukost, så vi tog en förmiddag hemma och fixade lite brunch. (Som kanske egentligen var mer en lunch eftersom vi ändå åt gröt till frukost. Vår superhungriga 1,5 åring inte har tålamod att vänta och har precis lärt sig säga hungrig, och kunde inte vara tydligare på just det så snart han vaknar). Det blev pannkakor, scones och smoothie. Gott men vi vuxna hade gärna suttit ner en stund till…

Efter lunch tog vi bussen till Manly för att kika på en ’crusing’ med Volkswagen bussar, tyvärr visade det sig att vi tagit fel på dag, det var igår. Men vi kikade på avslutningen av veckans Vissla ProSurf tävling, vi bjöds till barnens glädje på fruktglass och sedan tog en sväng på marknaden längs stranden och inne på stan. Marknaden i Manly som är varje helg är helt klart värt ett besök, inte massa krimskrams som det kan vara utan mycket fina hantverk och allt möjligt annat, men i hög kvalitet. Barnen fick köpa sig varsitt halsband med små djur i trä.

Innan vi tog bussen hemåt gick vi även ett varv i hamnen där barnen kikade efter båtar och det pingvinpar som ska bo där någonstans under piren. Spännande och de letade på eget initiativ med stort engagemang!

Väl hemma igen hann barnen, efter maten, ringa en stund till efterlängtade mormor och morfar, tänk vad smidigt det är att hålla kontakten via FaceTime, även om tidsskillnaden hem gör det lite klurigt att hitta bra tidpunkter.

Nu avslutar vi vuxna veckan framför TVn med att följa Vasaloppet hemifrån Sverige på en lite hackig uppkoppling.

0 0 Röster
Inläggsbetyg
hamn, manly, marknad, resa med barn, thule chariot
Föregående inlägg
Shelly Beach -vilken pärla!
Nästa inlägg
Äventyr på North Curl Curl
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x