Kvällsutflykt till hängbron över Tännån

tännäs

Många gånger kan de där spontana små utflykterna var de riktiga guldkornen, och ibland är det inte det man förväntar sig som gör hela utflykten. Just så var det för oss denna gång! Efter att ha ätit middag, tidig lördagskväll, bestämde vi oss för att göra en snabb utflykt innan läggdags. Vi hade fått tips om en hängbro över Tännån med fin utsikt mot Tännäskrökets fjälltoppar.

Vi klurade och åkte fel någon gång innan vi slutligen hittade rätt. Vi var på väg att vända hemåt igen när vi gav det ett sista försök och då vi äntligen lyckades komma rätt. Efter en femton minuters promenad genom skogen, kom vi fram till utflyktens mål.

tännäs

Men det var inte utsikten mot Tännäskröket som tog oss med storm. Efter en riktigt snålblåsig och snöig dag ute på fjället fick vi en magisk solnedgång nere vid ån. Snacka om bra tajming! Så otroligt vackert när dimman låg över vattnet och solen färgade himlen i orange-lila-röd.

friluftsliv

tännäs

Mysig hängbro, men med hjärtat i halsgropen när man har en orädd 5-åring och ivrig 1,5åring med sig. Inga staket mer än vajrar åt sidorna.

När syskonkärleken plötsligt visar sig från sin bästa sida!

hängbro

tännäs

Utsikten in mot Tännäskröket var inte heller så tokig men stod sig denna kväll ganska platt mot skådespelet åt motsatt håll.

tännån

Hitta hit genom att leta dig fram till startpunkten för Guldtur 22, Falkhöjden.

tännäs

tännäs

0 0 Röster
Inläggsbetyg
fjällvandra, friluftsliv, funäsdalen, guldtur, hängbro, tännån, tännäs, utebarn, utflykt
Föregående inlägg
Storfallet, Höglekardalen
Nästa inlägg
Topptur på Tännäskröket
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x