Majutmaningen – Övernatta ute i naturen tillsammans.

Det är någonting speciellt med att spendera natten utomhus, ett äventyr som ofta ger en stor upplevelse för både stora och små äventyrare. Att få krypa ner i en sovsäck i ett tält, i ett vindskydd, i en hammock/hängmatta eller kanske direkt under bar himmel.

Att sedan ligga där och höra hur vindens sus bland trädtopparna, bäcken som porlar, fågelsången i gryningen är en upplevelse som inspirerar och ger avkopplande stimulans för alla sinnen. Ja det är ett perfekt sätt att få uppleva naturen nära och en upplevelse som alla borde prova på någon gång under livet. Oavsett hur du väljer att spendera en natt ute i naturen så kan vi lova att det kommer att bli ett stort och spännande äventyr som efterlämnar minnen och upplevelser för livet.

Under maj månad vill vi därför utmana och inspirera dig till att ta med dig familjen och övernatta ute i naturen tillsammans.

Vi har tidigare skrivit ett inlägg om att tälta med barn som kanske kan innehålla lite bra tips och inspiration.

Delta gärna med er av era övernattningsäventyr!

Lycka till med utmaningen! Dela gärna med er av era övernattningsäventyr, era bästa tips för en lyckad övernattning ute i naturen via instagram och inspirera/tipsa andra genom att tagga era bilder med #utforskanaturentillsammans så att vi kan peppa och inspirera varandra!

0 0 Röster
Inläggsbetyg
övernatta i naturen, sova utomhus, tälta, tälta med barn, utforska naturen tillsammans
Föregående inlägg
Vinnaren i vårens instagramtävling!
Nästa inlägg
Tälta med små barn
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x