Matte myskoxes vildmarkstig

I från Tännäskröket utgår en kortare vandring för barn, Matte myskoxes vildmarksstig. Leden har flera aktiviteter längs med vägen och tipspromenad i ett mysigt litet häfte. Häftet är gratis och kan hämtas ut inne i receptionen på Tännäskrökets anläggning. Alla barn får pris när kryssraden lämnas in efter turen!

Leden är lättvandrad och passar barn i åldrarna 1 år till cirka 12 år. Tipsfrågor på lagom nivå som intresserar de små barnen som kan gissa på och äldre barn får klura. Längs med vägen finns utmaningar, balansrep och däck att hoppa fram emellan. Mycket uppskattat av våra barn, även minsting kunde prova på med lite hjälp från oss vuxna.

Balansträning på repgång
Barnen hoppade fram och tillbaka genom och ovanpå däcken och ville nästan inte gå därifrån. Ofta kan den enklaste underhållning var den som roar mest.

Halvvägs efter leden finns en iordningställd grillplats med lekplats intill. Perfekt när magarna börjar bli lite hungriga och medan vi vuxna hinner prata en stund roar sig barnen med lek runtomkring. Win-win, det gillar man som småbarnsförälder.

En klassiker; Gissa bajset!?
Där uppe på K2 åkte vi skidor i vintras!
0 0 Röster
Inläggsbetyg
aktiviteter för barn, aktivt familjeliv, fjällvandring, friluftsliv, friluftsliv med barn, natur, tännäskröket, utebarn, vandra med barn
Föregående inlägg
Kanotpaddling i Ljusnan
Nästa inlägg
Myskoxtur i Tännäs
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x