Oktoberutmaningen – gör en utflykt i regn och rusk

Oktober är här, årets kanske mörkaste och blötaste månad då det är lätt hänt att man väljer att stanna inne och mysa under en filt istället för att ta med familjen ut på utflyter och äventyr i naturen. Vid en snabb sökning på Google kan vi konstatera att de tips som man får för aktiviteter under regniga dagar nästan helt uteslutande handlar om hur man kan slippa undan att hoppa i regnkläderna och hitta på någonting utomhus i regnet. Samtidigt är det kanske just precis den här tiden på året som utomhusaktiviteter är som viktigast, att få komma ut och få frisk luft och ta tillvara på lite av det dagsljus som man får.

Och visst låter det lite kliché att säga att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Men samtidigt kan vi konstatera att om man klär sig rätt så är det faktiskt inget problem att vara ute på äventyr även när det regnar och är kallt.  Vi kommer att under denna månad skriva ett blogginlägg om hur vi tänker kring kläder för barn när det är regnigt och kyligt med våra bästa tips för att klä barnen för äventyr i alla väder.

Under oktober vill vi därför utmana dig att trotsa höstrusket, hoppa i regnkläderna och göra en utflykt i regn och rusk. Låt inte vädret hindra dig från att bege dig ut i naturen på äventyr och utflykter tillsammans med familjen.

Delta gärna med er av era utforskaräventyr!

Lycka till med utmaningen! Dela gärna med er av era utforskaräventyr via instagram och inspirera/tipsa andra genom att tagga era bilder med #utforskanaturentillsammans så att vi kan peppa och inspirera varandra!

5 3 Röster
Inläggsbetyg
Föregående inlägg
Hovdetoppen i Vemdalen
Nästa inlägg
Topptur i Sonfjällets nationalpark
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x