Instagramtävling utifrån temat ”Ät mat utomhus tillsammans” (tävlingen är avslutad!).

ANNONSSAMARBETE OUTNORTH.SE

Tillsammans med Outnorth utlyser vi nu en tävling där du har chansen att vinna det friluftskök som vi brukar använda oss av på våra äventyr
(Ett 25-1 UL med Gasbrännare från Trangia till ett värde av 1145 kr ord. pris).

Tävlingen är en del i inspirationskampanjen “Utforska naturen tillsammans” som pågår under hela 2020 med en ny utmaning varje månad. Under april månad har vi en föräldrautmaning som lyder: “Ät mat utomhus tillsammans“. I samma tema vill vi därför låta tävlingen handla om att du visar upp din favoritutemat genom att lägga upp ett inlägg här på Instagram. Tanken är att det ska bidra till att inspirera andra föräldrar med olika förslag på mat att äta utomhus och visa på att det inte behöver vara komplicerat att tillaga och äta maten utomhus utan att det är ett fantastiskt sätt att sätta guldkant på tillvaron och njuta av naturen.

Tävlingen pågår till 2020-04-26 (tävlingen är avslutad!). Därefter kommer en jury bestående av oss från Aktivtfamiljeliv tillsammans med en representant från Outnorth att utse en vinnare.

Såhär gör du för att vara med i tävlingen

  1. Följ @aktivtfamiljeliv och @outnorth på Instagram.
  2. Ta med dig dina barn ut i naturen, laga er favoritutemat och ät tillsammans.
  3. Ta en bild under tiden ni lagar eller äter maten.
  4. Ladda upp bilden på Instagram och motivera i texten till inlägget varför maträtten är er favorit. Har du något recept så är det ju toppen om delar med dig även av det!
  5. Nämn/tagga ditt inlägg med @aktivtfamiljeliv @outnorth samt hashtagg #utforskanaturentillsammans.

Har du en privat konto på instagram?

Om du har ett privat konto på instagram så kan vi inte se om du deltar i tävlingen. Givetvis vill vi också erbjuda er med privata konton att delta i tävlingen. Så när du lagt upp inlägget så skicka också en skärmdump till oss via meddelandefunktionen på Instagram eller till info@aktivtfamiljeliv.se

Mer information om priset

Priset som är ett friluftskök från Trangia sponsras av vår samarbetspartner Outnorth.

25-1 UL med Gasbrännare från Trangia är ett utmärkt familjekök med rymliga kokkärl och en vidare stekpanna, som lämpar sig för sällskap med ca 3-4 personer. Med hållarna i uppfällt läge kan köket kombineras med större lägerkittlar ur det övriga sortimentet från Trangia.

0 0 Röster
Inläggsbetyg
Föregående inlägg
Påskäggs presenter
Nästa inlägg
Varggrottan, Voxnabruk
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x