Recension canvastavla från Bestcanvas.se

REKLAM – BETALT SAMARBETE

Vi älskar att fånga stunder i fotografier och på så sätt kan man få minnen att leva längre och tydligare. Vi framkallade tre stycken fotografier från tre favoritstunder på canvastavla från Bestcanvas.se för att till vardags kunna glädjas åt de fina minnen som finns kopplade till bilderna som förevigats.

Bilden är tagen en solnedgångskväll ute på en klippa i Åbolands skärgård strax utanför Korpo där vi har vår sommarstuga. Det var en sån där lugn, klar kväll när solen sakta sänkte sig ner mot horisonten. Vi hade rott ut för vår årliga övernattning på en liten skärgårdsö. När solen gått ner och barnens lördagsgodis var slut kröp in i tältet och ner i våra sovsäckar och sov gott. Perfekt minne att återkomma till en gråmulen novemberdag.

Nästa bild är från en tältnatt vid Amungens strand. Så snart det blir en varm försommarhelg brukar vi passa på att smita iväg till detta lilla paradis där vi kan sätta upp tältet precis intill strandkanten och därifrån bada hur mycket som helst. Det blir både kvällsdopp och morgondopp!

Längdskidåkning på fjället en dag med klarblå himmel är en ynnest. Det finns få vyer som sätter sig i sinnet som just detta. Stina önskade en canvastavla på sig själv till sitt rum och då föll valet på denna bild.

Recension av canvastavla från Bestcanvas.com

Vi är nöjda med våra canvastavlor och känns det fint att kunna sätta upp flera favoritstunder här hemma på väggarna.

Det är en fin färgåtergivning från bilderna och trycket på tavlans canvasduk är högupplöst och känns snyggt.

Just för ljusa färger, som snön i motivet från fjällen, är canvasväven lite lite genomskinlig mot träramen som den är uppspänd mot. Men detta är inget som vi märkt av på canvastavlorna med det mörkare motiven.

Den första gången canvastavlorna skickades hem hit hade två av dem skadats i frakten hit. När vi hörde av oss fick vi snabbt hjälp och nya skickades inom kort. Alltid skönt med snabb och bra kundservice.

Genom att använda koden ”FAMILJELIV10” här kan du få 10% rabatt om du vill beställa dig en canvastavla

0 0 Röster
Inläggsbetyg
canvastavla
Föregående inlägg
Halloweenpumpa
Nästa inlägg
Att klä sig för kyla
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x