Utmaning 100km i mars

Under mars månad är min, Elins, målsättning att springa 100km. Det är ett bra sätt för mig att höja motivationen och kämpaglöden att ta mig ut på fler löprundor. Det var nyckeln för mig när jag skulle starta om min träning efter senaste graviditeten med Nils. Det gav mig den lilla moroten att orka hålla ut och få kontinuitet i träningen.

Och nu vill jag utmana dig! Att också samla ihop 100 km under mars månad. Gå, jogga, spring, cykla, åk längdskidor eller välj den träningsform du gillar bäst. Kanske kan det få dig att komma igång? Eller hjälpa dig som tränar sporadiskt att få till träningspassen under hela månaden.

Det är inspirerande att se hur snabbt man kan samla km på sitt månadskonto. 100km känns som en rimligt mål, utmanande men inte alls ouppnåeligt. 3,5km/dag eller 7km varannan dag är helt klart rimligt att hinna med även som småbarnsförälder. Och även om dagar faller bort pga diverse anledningar så finns ändå lite mån att ändå hinna upp till 100km.

Själv börjar jag månaden med halsont, så tyvärr en seg start, men på halsont och feber är jag noga, då blir det ingen träning! Man måste kunna respektera och vara rädd om sin kropp.

Hoppas jag kan inspirera någon mer där ute att få lite extra fart under fötterna! Och tycker du att målet är för högt/lågt satt så hitta ditt eget. Och är du sen in i utmaningen, är det inget som hindrar dig att räkna en månad framåt från dagen du sätter igång. Heja heja och pepp pepp!!

För den som är nyfiken kommer det en uppdatering på bloggen när vi är halvväg in i mars och så försöker jag uppdatera mer kontinuerligt på vårt Instagram-konto; aktivtfamiljeliv.

Kommentera gärna om du antar utmaningen så kan vi peppa varandra under mars månad! Dessutom lovar jag många härligt fina och inspirerande löparbilder framöver. Nu kööör vi!

 

0 0 Röster
Inläggsbetyg
100km, komigång, löpning, löpträning, träning, utmaning
Föregående inlägg
En regnig dag kan också bli en riktigt bra dag!
Nästa inlägg
Torsdag i Dee Why
Prenumerera
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Alla kommentarer
0
Vi vill gärna höra vad du tycker!x
()
x