Vi inleder ett samarbete med Outnorth

Reklam! Denna inlägg är ett betalt samarbete med friluftsbutiken Outnorth.se och kan innehålla reklam.

Vi inleder ett samarbete med Outnorth

Det är ett nytt år och ett helt nytt och outforskat år ligger framför oss, fullt med nya upplevelser och äventyr. Det känns därför roligt att kunna gå ut med att vi under 2020 inleder ett samarbete med friluftsbutiken Outnorth.se! Vi hoppas att vi med hjälp av Outnorth.se ska kunna inspirera, tipsa och peppa alla er följare till ett aktivt familjeliv under 2020.

En gemensam kampanj under 2020

Vi tycker att det känns väldigt roligt att Outnorth.se vill ha med oss i deras team och att vi får vara ambassadörer för en av de bästa friluftsbutikerna som finns.

Samarbete kommer även bl.a. att innebära att vi kommer att ha en kampanj under året som vi kallar för “Utforska naturen tillsammans” som vi hoppas kan vara till hjälp och inspiration för dig som önskar att komma ut mer i naturen tillsammans med dina barn under 2020. Vi kommer även att ordna lite tävlingar m.m. under året så håll utkik!

”För oss är det viktigt att vara med och stötta eldsjälar som brinner för att inspirera andra att vara ute mer. Lite extra mycket när det gäller just barn och barnfamiljer. Därför känns det väldigt roligt att få inleda ett samarbete med aktivtfamiljeliv”


– Pelle Gustafsson, Marknadschef på Outnorth 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny